× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu

DierenwinkelXL

WordPress website met Woocommerce integratie en een verbeterde vindbaarheid

Opdrachtgever

Over DierenwinkelXL

DierenwinkelXL is de online dierenwinkel met duizenden, direct te bestellen producten voor jouw huisdier en hengelsport. Het is de dierenwinkel van Hengelo en omstreken en richt zich nu ook op de online wereld van dierproducten.  Ze hebben een compleet assortiment op het gebied van honden, katten, knaagdieren, vogels, aquaristiek en hengelsport. Wanneer een huisdierbezitter vragen/problemen of iets nodig heeft voor zijn of haar huisdier kan hij of zij hiervoor terecht bij DierenwinkelXL.

Het relatief jonge dynamische team van DierenwinkelXL heeft jarenlange ervaring om jou te kunnen voorzien van alle informatie om jouw huisdier optimaal te verzorgen.  Heb je dus vragen voor jouw huisdier? Dan helpen de specialisten van DierenwinkelXL je graag!

Online Marketing voor een WordPress webshop

Een Google vriendelijke, goed presterende webshop

dierenwinkelxl.nl

Enkele jaren terug hebben we voor DierenwinkelXL een eigen CMS systeem gebouwd. Recentelijk hebben we gemerkt dat het tijd was voor vernieuwing om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen in de online wereld. Daarom hebben we een WordPress webshop ontwikkeld, geïntegreerd met WooCommerce. Dit biedt een gebruiksvriendelijk platform voor zowel medewerkers als beheerders. Bovendien hebben we de webshop verbonden met het kassasysteem in de winkel door middel van een op maat gemaakte koppeling.

Daarnaast kwam DierenwinkelXL met het vraagstuk dat ze een afname zagen in online aankopen. We zijn hierop ingesprongen door de webshop voortdurend te optimaliseren met behulp van Online Marketing. Dit heeft geleid tot een verbeterde vindbaarheid en zichtbaarheid, en een toename in online aankopen.

Neem contact
met ons op

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij staan je graag te woord!

Netgemak