Over ons

We praten niet graag over onszelf,
maar vooruit, even kort dan.
Over ons

  Netgemak

  Internetbureau

  Netgemak over Netgemak

  Een internetbureau met een grote dosis ervaring in techniek en design. We doen wat we leuk vinden, maar vooral waar we goed in zijn. Websites, WordPress, applicaties & apps. Maatwerk is daarbij het toverwoord. Techniek moet ontzorgen en dus vanzelfsprekend veilig zijn en prettig om mee te werken.

  Samenwerken

  Met klant en collega. Wij blijven bij onze leest; voor het overige werken we samen met andere specialisten die nodig zijn om voor onze klanten tot een optimaal product te komen.”

  Netgemakkers

  De gezichten achter een e-mailadres of stem

  Gijs

  Gijs

  Lead software developer

  Chris

  Chris

  Software developer

  Alexander

  Alexander

  Software developer

  Dennis

  Dennis

  Accountmanager

  Derrik

  Derrik

  Front-end developer

  Rudy

  Rudy

  Vormgever

  Sven

  Sven

  Online Marketeer

  Edwin

  Edwin

  Software developer

  Mike

  Mike

  Communicatie strateeg

  Rolf

  Rolf

  Directeur

  Roy

  Roy

  Administratie

  Website optimaliseren

  Werkwijze

  Hoe we doen wat we doen

  1. Van harte welkom

  Mochten we elkaar nog niet in levende lijve getroffen hebben, maken we graag even kennis. Bij jou of bij ons op kantoor in Hengelo. Natuurlijk grijpen we deze kans aan om niet alleen jou, maar ook jouw organisatie en wensen beter te leren kennen. Vrijblijvend kennismaken? Dat kan.

  2. Inventarisatie

  In het eerste gesprek zetten wij samen de eerste stappen richting een online marketingstratie. De inventarisatie is breed en er zal doorgevraagd worden. De vraag achter de vraag zal op tafel komen. Hierbij bundelen we de wensen en onze ervaring tot een krachtige en eenduidige strategie voor al je online (en in lijn met offline) uitingen.

  3. Voorstel

  Na het eerste gesprek zullen wij een voorstel doen. Dat kan zijn aan de hand van een functioneel ontwerp, wire frames en eventueel aangevuld met een visualisatie van de wensen. Een afbeelding zegt tenslotte meer dan 1000 woorden. Uiteraard word je vooraf geïnformeerd over de kosten. Wel zo helder.

  4. Uitvoering

  Wij gaan aan de slag om het project tot uitvoer te brengen. De techniek volgt dan snel. Natuurlijk houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen wij uitvoerig testen. Dit is het uitgelezen moment voor jou om de (ontbrekende) content te verzamelen.

  5. Oplevering

  Als wij klaar zijn, wordt het project een eerste keer opgeleverd. Dan trekt u zelf ook die witte jas aan. Aanvullende wensen en testresultaten worden verwerkt. Op die manier zetten we samen de puntjes op de i. Dan dragen we het beheer over. Uiteraard na een uitgebreide instructie. Samen bepalen we het moment van online gaan.

  6. Voortgang

  Uiteraard laten we je na de oplevering niet aan je lot over. Er volgt een evaluatie en reguliere voortgang gesprekken. Wij blijven monitoren. Signaleren wij nieuwe ontwikkelingen in de markt of op technisch gebied, die je project kunnen verbeteren, wees dan niet verbaasd als wij ons vroegtijdig melden.

  Betrokken

  Vanzelfsprekend

  Maatschappelijk betrokken

  We dragen graag een steentje bij aan een leukere samenleving. Onderstaand een greep uit de projecten die we van harte steunen, door onze diensten kosteloos beschikbaar te stellen.

  De Nije Stichting – denijestichting.nl

  Het Nije huis, een inloophuis voor iedereen die kanker heeft (gehad) én hun naasten! Alles is gericht om je verder te helpen na de diagnose kanker en ook om de naasten te steunen.

  Kans voor een Kind – kansvooreenkind.nl

  Deze stichting vervult individuele wensen van kinderen uit Twente. Deze kinderen zijn het slachtoffer van een lichamelijke of psychische ziekte dan wel van sociale of maatschappelijke omstandigheden.

  Bunã Ziua, kinderen in Roemenië – bunaziua.nl

  Bunã Ziua zet zich in voor een beter leefklimaat voor kinderen in Roemenië. Hierbij ondersteunen zij de Roemeense NGO die samenwerkt met de kinderbescherming.

  Contact

  Wil jij ook een WordPress website, maar dan echt goed?
  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak
  Afspraak maken
  Een foto van een tweetal medewerkers van Netgemak}