× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu
Over ons

Over ons

We praten niet graag over onszelf, maar vooruit, even kort dan.

We zijn een full-service bureau met een grote dosis ervaring in techniek en design. We doen wat we leuk vinden, maar vooral waar we goed in zijn. Websites, WordPress, applicaties & apps. Maatwerk is daarbij het toverwoord. Techniek moet ontzorgen, vanzelfsprekend veilig zijn en prettig om mee te werken.

De cijfers

+ 15

Jaar ervaring

100 +

Blije klanten

11

Ervaren medewerkers

Onze mensen

Rolf

Rolf

Directeur

Gijs

Gijs

Lead software developer

Dennis

Dennis

Accountmanager

Sven

Sven

Online Marketeer

Roy

Roy

Controller

Chris

Chris

Software developer

Derrik

Derrik

Front-end developer

Edwin

Edwin

Software developer

Rudy

Rudy

Vormgever

Alexander

Alexander

Software developer

Onze werkwijze

Met klant en collega. Wij blijven bij onze leest; voor het overige werken we samen met andere specialisten die nodig zijn om voor onze klanten tot een optimaal product te komen
1

Welkom

Mochten we elkaar nog niet in levende lijve getroffen hebben, maken we graag even kennis. Bij jou of bij ons op kantoor in Hengelo. Natuurlijk grijpen we deze kans aan om niet alleen jou, maar ook jouw organisatie en wensen beter te leren kennen. Vrijblijvend kennismaken? Dat kan.

2

Inventarisatie

In het eerste gesprek zetten wij samen de eerste stappen richting een online marketingstratie. De inventarisatie is breed en er zal doorgevraagd worden. De vraag achter de vraag zal op tafel komen. Hierbij bundelen we de wensen en onze ervaring tot een krachtige en eenduidige strategie voor al je online (en in lijn met offline) uitingen.

3

Voorstel

Na het eerste gesprek zullen wij een voorstel doen. Dat kan zijn aan de hand van een functioneel ontwerp, wireframes en eventueel aangevuld met een visualisatie van de wensen. Een afbeelding zegt tenslotte meer dan 1000 woorden. Uiteraard word je vooraf geïnformeerd over de kosten. Wel zo helder.

4

Uitvoering

Wij gaan aan de slag om het project tot uitvoer te brengen. De techniek volgt dan snel. Natuurlijk houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen wij uitvoerig testen. Dit is het uitgelezen moment voor jou om de (ontbrekende) content te verzamelen.

5

Oplevering

Als wij klaar zijn, wordt het project een eerste keer opgeleverd. Dan trekt u zelf ook die witte jas aan. Aanvullende wensen en testresultaten worden verwerkt. Op die manier zetten we samen de puntjes op de i. Dan dragen we het beheer over. Uiteraard na een uitgebreide instructie. Samen bepalen we het moment van online gaan.

6

Voortgang

Uiteraard laten we je na de oplevering niet aan je lot over. Er volgt een evaluatie en reguliere voortgang gesprekken. Wij blijven monitoren. Signaleren wij nieuwe ontwikkelingen in de markt of op technisch gebied, die je project kunnen verbeteren, wees dan niet verbaasd als wij ons vroegtijdig melden.

Vanzelfsprekend betrokken

We dragen graag een steentje bij aan een leukere samenleving. Onderstaand een greep uit de projecten die we van harte steunen, door onze diensten beschikbaar te stellen.

De Nije Stichting

Het Nije huis, een inloophuis voor iedereen die kanker heeft (gehad) én hun naasten! Alles is gericht om je verder te helpen na de diagnose kanker en ook om de naasten te steunen.

Kans voor een Kind

Deze stichting vervult individuele wensen van kinderen uit Twente. Deze kinderen zijn het slachtoffer van een lichamelijke of psychische ziekte dan wel van sociale of maatschappelijke omstandigheden.

Bunã Ziua, kinderen in Roemenië

Bunã Ziua zet zich in voor een beter leefklimaat voor kinderen in Roemenië. Hierbij ondersteunen zij de Roemeense NGO die samenwerkt met de kinderbescherming.

Neem contact
met ons op

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij staan je graag te woord!

Netgemak