WordPress

WordPress vraagstuk? Wij denken graag met je mee!
WordPress

  In het kort

  Bij Netgemak hebben we ruime ervaring met het ontwikkelen van WordPress websites voor zowel grote als kleine bedrijven. We bouwen en onderhouden robuuste websites met dit content management systeem en gaan graag een langdurige samenwerking met jou als klant.

  Benieuwd naar wat wij voor jou of en je bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees hieronder meerover onze werkwijze en ideeën hieronder.

  Waarom WordPress?

  Niet zomaar het meest gebruikte CMS ter wereld!

  WordPress is op dit moment het meest gebruikte CMS. Meer dan 43% draait op dit systeem. Maar waarom?

  Voordelen:

  • WordPress is open source en gratis. Dit maakt het voor veel starters dé ideale manier om snel en doeltreffend een online identiteit op te zetten.
  • Een van de grootste voordelen van WordPress is de gebruiksvriendelijkheid van het content management systeem. Zelfs mensen met bijna geen ervaring in webdevelopment kunnen vrij eenvoudig een website maken en onderhouden met het pakket.
  • WordPress is geoptimaliseerd voor zoekmachine optimalisatie (SEO) dankzij de Yoast SEO plug-in. Hierdoor is het pakket een ideale keuze voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen optimaliseren.
  • WordPress heeft een enorme user-base. Talloze professionals houden zich bezig met het verbeteren en uitbreiden van WordPress en haar plug-ins. Bij elke release wordt het pakket beter, en mocht er een probleem zijn dan is de kans groot dat een team van professionals al bezig is met de oplossing.

  Onze werkwijze

  Stabiliteit, veiligheid, optimalisatie en performance

  WordPress the right way

  Het is makkelijk om een site op te zetten met WordPress, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat iedere site die gebruik maakt van het pakket ook kwalitatief goed is. Wij hanteren de volgende uitgangspunten bij het ontwikkelen van onze sites zodat jij zeker weet dat het goed zit met jouw website.

  Niet alles hoeft een plug-in te zijn

  We houden onze WordPress sites graag overzichtelijk. Dit betekent dat we niet voor elk stukje maatwerk een plug-in zullen installeren. We maken gebruik van ons eigen thema dat voorzien is van diverse basis functionaliteiten en makkelijk uit te breiden is. Zo kunnen wij makkelijk inhaken op eventuele maatwerk wensen en is jou site future-proof.

  Veiligheid over alles

  De beveiliging van onze websites heeft een hoge prioriteit, zo ook onze websites. Ondanks dat ontwikkelaars van dit content management systeem zelf al regelmatig verbeteringen uitvoeren aan hun pakket, zorgen wij er ook voor dat onze sites en de hosting optimaal beveiligd zijn met diverse instellingen, optimalisaties en tools.

  Vindbaarheid en performance

  WordPress wordt door ons optimaal benut om de vindbaarheid van jou website te verbeteren. We houden in onze code rekening met de richtlijnen van Google en testen ons product uitvoerig. Hierbij testen we uiteraard ook op performance, gezien dit een steeds belangrijkere factor is in de vindbaarheid van een website. Ook gebruiksvriendelijkheid staat bij ons in hoog vaandel.

  Hieronder vind je een kleine selectie van WordPress sites die Netgemak de afgelopen jaren hebben gemaakt.

  Een foto van een lobby met planten met daar achter een scherm dat ontwikkeld is door het bedrijf Twentinox

  Twentinox

  Bezoek site
  Een aantal mensen die rondom een laptop zitten

  Rijnbrink Cultuureducatie

  Bezoek site
  Een kind dat een VR bril opheeft

  Cultuureducatie Overijssel

  Bezoek site
  De mensen van A&L Adviseurs & Accountants die naar een scherm met grafieken kijken

  A&L Adviseurs & Accountants

  Bezoek site

  Contact

  Wil jij ook een WordPress website, maar dan echt goed?
  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak
  Afspraak maken
  Een foto van een tweetal medewerkers van Netgemak}