× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu
WordPress

WordPress

WordPress vraagstuk? Wij denken graag met je mee!

Wij bouwen een oplossing voor jouw in WordPress. Een goed CMS systeem met verschillende mogelijkheden.

In het kort

Bij Netgemak hebben we ruime ervaring met het ontwikkelen van WordPress websites voor zowel grote als kleine bedrijven. We bouwen en onderhouden robuuste websites met dit content management systeem en gaan graag een langdurige samenwerking met jou als klant.

Benieuwd naar wat wij voor jou of en je bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees hieronder meer over onze werkwijze en ideeën hieronder.

Contact opnemen

Waarom WordPress?

WordPress is op dit moment het meest gebruikte CMS bij het maken van websites. Meer dan 43% draait op dit systeem. Maar waarom?

Voordelen:

  • WordPress is open source en gratis. Dit maakt het voor veel starters dé ideale manier om snel en doeltreffend een online identiteit op te zetten.
  • Een van de grootste voordelen van WordPress is de gebruiksvriendelijkheid van het content management systeem. Zelfs mensen met bijna geen ervaring in webdevelopment kunnen vrij eenvoudig een website maken en onderhouden met het pakket.
  • WordPress is geoptimaliseerd voor zoekmachine optimalisatie (SEO) dankzij bijvoorbeeld de Yoast SEO plug-in. Hierdoor is het pakket een ideale keuze voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen optimaliseren.
  • WordPress heeft een enorme user-base. Talloze professionals houden zich bezig met het verbeteren en uitbreiden van WordPress en haar plug-ins. Bij elke release wordt het pakket beter, en mocht er een probleem zijn, dan is de kans groot dat een team van professionals al bezig is met de oplossing.

Contact opnemen

Onze werkwijze

Stabiliteit, veiligheid, optimalisatie en performance

WordPress op de juiste manier

Het is makkelijk om een website op te zetten met WordPress, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat iedere site die gebruik maakt van het pakket ook kwalitatief goed is. Wij hanteren de volgende uitgangspunten bij het ontwikkelen van onze sites zodat jij zeker weet dat het goed zit met jouw website.

Niet alles hoeft een plug-in te zijn

We houden onze WordPress sites graag overzichtelijk. Dit betekent dat we niet voor elk stukje maatwerk een plug-in zullen installeren. We maken gebruik van ons eigen thema dat voorzien is van diverse basis functionaliteiten en makkelijk uit te breiden is. Zo kunnen wij makkelijk inhaken op eventuele maatwerk wensen en is website toekomstbestendig.

Veiligheid boven alles

De beveiliging van onze WordPress websites heeft een hoge prioriteit. Ondanks dat ontwikkelaars van dit content management systeem zelf al regelmatig verbeteringen uitvoeren aan hun pakket, zorgen wij er ook voor dat onze sites en de hosting optimaal beveiligd zijn met diverse instellingen, optimalisaties en tools.

Vindbaarheid en performance

WordPress wordt door ons optimaal benut om de vindbaarheid van jou website te verbeteren. We houden in onze code rekening met de richtlijnen van Google en testen ons product uitvoerig. Hierbij testen we uiteraard ook op performance, gezien dit een steeds belangrijkere factor is in de vindbaarheid van een website. Ook gebruiksvriendelijkheid staat bij ons in hoog vaandel. Kortom wij hanteren verschillende online marketing tools bij het maken van jouw WordPress website.

Hieronder vind je een kleine selectie van WordPress sites die Netgemak de afgelopen jaren hebben gemaakt.

Contact opnemen

Een foto van een lobby met planten met daar achter een scherm dat ontwikkeld is door het bedrijf Twentinox

Twentinox

Bezoek site
Een aantal mensen die rondom een laptop zitten

Rijnbrink Cultuureducatie

Bezoek site
Een kind dat een VR bril opheeft

Cultuureducatie Overijssel

Bezoek site
De mensen van A&L Adviseurs & Accountants die naar een scherm met grafieken kijken

A&L Adviseurs & Accountants

Bezoek site

WordPress website laten maken

Wil je ook een succesvolle WordPress website? Bij Netgemak staan we klaar om je te helpen bij het maken van een WordPress website. Neem vandaag nog contact met ons op!

Derrik Wolthuis

Contact

Heb je andere vragen of wil je meer informatie? Ook dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij gaan graag voor je aan de slag.