× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu
Google website maken

Google website maken

Bij Netgemak begrijpen hoe belangrijk het is dat jouw website goed gevonden wordt en zichtbaar is. Een van de meest effectieve manieren om online zichtbaarheid te vergroten, is door een Google-geoptimaliseerde website te maken. Lees verder om te ontdekken hoe Netgemak je kan helpen bij het creëren van een website die niet alleen aantrekkelijk is voor jouw bezoekers, maar ook goed presteert in de zoekresultaten van Google.

Ontdek de mogelijkheden

Waarom een Google-geoptimaliseerde website

Waarom een Google-geoptimaliseerde website?

Verbeterde zichtbaarheid

Een website die is geoptimaliseerd volgens de richtlijnen van Google heeft meer kans om bovenaan in zoekresultaten te verschijnen. Dit leidt tot meer zichtbaarheid en een groter bereik onder potentiële klanten.

Hogere Betrouwbaarheid

Google beschouwt goed geoptimaliseerde websites als betrouwbaarder. Door de richtlijnen te volgen, zorg je ervoor dat jouw geloofwaardigheid en betrouwbaarheid toeneemt. Dit zien zowel je bezoekers als de zoekmachines, waardoor je meer zichtbaar wordt.

Gebruiksvriendelijkheid

Google waardeert websites die erg gebruiksvriendelijk zijn. Een geoptimaliseerde Google website heeft vaak een positieve gebruikerservaring, wat de tevredenheid van bezoekers verhoogt.

Ontdek de mogelijkheden

Netgemak’s aanpak voor het maken van een Google website

SEO-vriendelijk design

Netgemak maakt altijd gebruik met een SEO-vriendelijk ontwerp dat rekening houdt met zowel het uiterlijk als de functionaliteit van jouw website. We zorgen ervoor dat de structuur van de site gemakkelijk te begrijpen is voor zowel bezoekers als zoekmachines.

Responsief ontwerp

Een Google website moet goed presteren op zowel desktops als op mobiele apparaten. Netgemak implementeert een responsief design om ervoor te zorgen dat jouw site toegankelijk is voor alle mogelijke apparaten.

Geoptimaliseerde content

Kwalitatieve content is essentieel voor zoekmachineoptimalisatie. Netgemak voert een uitgebreid zoekwoordonderzoek uit en optimaliseert de content op jouw website voor relevante zoektermen. Hierbij wordt er gelet op zowel bezoekers als zoekmachines.

Techniek en snelheid op orde

Een snelle laadtijd is een belangrijke factor voor zowel Google als gebruikerservaring. Netgemak implementeert technische optimalisaties om de snelheid van jouw website te verbeteren.

Ontdek de mogelijkheden

website-maken-google

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over een Google website maken

Heb ik technische kennis nodig om een Google-geoptimaliseerde website te maken?

Nee, bij Netgemak nemen we alle technische aspecten op ons. Ons team vol specialisten zorgt ervoor dat jouw website wordt geoptimaliseerd volgens de nieuwste Google-richtlijnen.

Hoe lang duurt het voordat mijn website in de zoekresultaten van Google verschijnt?

De tijd die het kost om in de zoekresultaten te verschijnen, varieert. Het is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de concurrentie in jouw branche en de snelheid van implementatie van optimalisaties. Bij Netgemak streven we naar resultaten op korte termijn.

Kan ik mijn bestaande website optimaliseren volgens Google’s richtlijnen?

Ja, Netgemak biedt verschillende diensten aan voor de optimalisatie van jouw huidige website. We voeren een grondige analyse uit en passen jouw website waar nodig aan. Op die manier wordt jouw site geoptimaliseerd volgens de laatste SEO-richtlijnen.

Helpt een Google-geoptimaliseerde website ook bij lokale zoekresultaten?

Ja, een goed geoptimaliseerde website draagt bij aan zowel lokale als wereldwijde zichtbaarheid. Netgemak richt zich ook op lokale SEO-strategieën om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf ook lokaal wordt gevonden.

Ontdek de mogelijkheden

Google website laten maken

Wil je een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook goed presteert in de resultaten van Google? Netgemak helpt je bij het maken van een Google-geoptimaliseerde website. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw online vind- en zichtbaarheid kunnen verbeteren.

Sven Oude Lenferink

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ook dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij gaan graag voor je aan de slag.