Cultuureducatie Overijssel

WordPress maatwerk voor Rijnbrink Cultuureducatie
Cultuureducatie Overijssel

  Opdrachtgever

  Over Rijnbrink

  Rijnbrink is een Provinciale Ondersteunings Instelling voor bibliotheken in Gelderland en Overijssel. Deze organisatie ondersteunt en adviseert bibliotheken en culturele organisaties met subsidies van de provincies Gelderland en Overijssel. Daarnaast is Rijnbrink in opdracht van Provincie Overijssel uitvoerder van de projecten Cultuureducatie met Kwaliteit en Cultuur aan de Basis in Overijssel.

  Een viertal devices die de website van Cultuureducatie Overijssel tonen

  WordPress website

  Bij dit project werkten we samen met Einder Communicatie.

  www.cultuureducatieoverijssel.nl

  Nadat Netgemak de website van Cultuureducatie Overijssel gemigreerd had van Joomla naar WordPress kregen we dit jaar ook nog eens de kans om een volledig redesign van aan bestaande site door te mogen voeren. Einder Communicatie leverde ons een mooi en origineel ontwerp aan dat wij om hebben gezet naar een informatieve en toegangelijke WordPress site met allerlei interessante data.

  Het eindresultaat mag er zijn; een gedegen WordPress site die de gebruiker een duidelijk overzicht biedt van het uitgebreide cultuuraanbod in Overijssel voor basisscholen, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs.

  Een screenshot van de interactieve kaart en maatwerk statistieken die Netgemak voor Cultuureducatie Overijssel ontwikkelde

  Maatwerk

  Naast de website heeft Netgemak ook een maatwerk systeem voor Rijnbrink ontwikkeld waarin het cultuureducatie aanbod van Overijssel wordt bijgehouden. Dit systeem wordt uitgelezen op website uitgelezen.

  Cultuureducatie in cijfers

  Op de “Cultuureducatie in cijfers” pagina kun je als gebruiker precies inzien per gemeente inzien hoe overheidssubsidies voor cultuureducatie worden ingezet per gemeente.

  Cultuuraanbod in Overijssel

  Via de filter op de “Cultuuraanbod in Overijssel” pagina kunnen gebruikers zien welke leerlijnen, voorstellingen en aanbieders er precies zijn in de provincie Overijssel.

  Contact

  Wil jij ook een WordPress website, maar dan echt goed?
  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak
  Afspraak maken
  Een foto van een tweetal medewerkers van Netgemak}