× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu
Websites

Websites

Elke website is anders

Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is het uithangbord van jouw bedrijf. Wij begrijpen hoe belangrijk een website kan zijn voor het aantrekken van klanten.

Wat is een website?

Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is het uithangbord van jouw bedrijf. Wij begrijpen hoe belangrijk een website kan zijn voor het aantrekken van klanten.

Wikipedia over websites

“Een website is een verzameling samenhangende webpagina’s met gegevens, zoals tekst, afbeeldingen of video’s, die opgeslagen worden of in het gebruikte jargon ‘gehost’ (= letterlijk: ‘geherbergd, onderdak geboden’) worden.”

Netgemak over websites

Dat is volgens Wikipedia de definitie. Volgens ons is het een wezenlijk onderdeel van je bedrijf of organisatie. En soms zelfs het kloppende hart. Dat snappen we. Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk.

Contact opnemen

Webdesign op maat

Een ontwerp op maat waar over nagedacht is

Het visitekaartje van je bedrijf, dat is wat ons betreft jou website. Wij maken ontwerpen die goed doordacht zijn, werken op mobiel en een goede eerste indruk achterlaten. Design trends doen we het liefst zo weinig mogelijk mee, tenzij de trend op een positieve manier iets toevoegt aan het ontwerp van een website. Wat ons betreft is een ontwerp geslaagd als het er over een langere periode nog steeds fris en actueel uitziet.

Naast zelf websites ontwerpen werken we ook graag samen met ontwerpbureaus. Voorbeelden hiervan zijn oa; rijnbrink.nl, cultuureducatieoverijssel.nl en twentinox.com.

Optimalisaties voor websites

Snelheid, vindbaarheid en toegankelijkheid

Dit zijn onder andere manieren waarmee wij jou kunnen helpen.

Snelheid

In het tijdperk van de smartphone is het essentieel dat jou website snel laadt. Gebruikers weten je snel te vinden, maar zijn ook net zo snel weer weg als het laden van jou website langer duurt dan verwacht. Met tools als Google PageSpeed/Lighthouse en GTmetrix optimaliseren wij je website zodat gebruikers snel hun weg vinden naar jouw product of dienst.

Vindbaarheid (SEO)

Net zo belangrijk als snelheid is vindbaarheid. We houden bij het ontwikkelen van onze websites al rekening met de diverse best practices als het op Search Engine Optimization (SEO) aankomt. We voegen tools toe die ons of jou in staat stellen jou content zo in te richten dat zoekmachines jou vinden.

Toegankelijkheid

Wij zorgen er graag voor dat jou website toegankelijk is voor iedereen. We hebben kennis van het toepassen van de webrichtlijnen van de Rijksoverheid / Web Content Accessibility Guidelines (WCAG).

Contact opnemen

En meer…

Een website is natuurlijk nooit echt klaar en vaak de eerste stap in een proces. Wij gaan graag een langdurige verbintenis aan met jou als klant.

Heb je wel eens nagedacht over een app voor jou medewerkers? Of een koppeling met een systeem waar mee je het leven van jou, je medewerkers en klanten vereenvoudigt. We helpen graag je bedrijfsprocessen en digitale uitingen naar een hoger niveau te tillen. Op onze maatwerk pagina vind je een aantal voorbeelden van wat wij nog meer voor je kunnen betekenen.

Contact opnemen

Website laten maken

Wil je een website laten maken, die bijdraagt aan jouw online succes? Neem vandaag nog contact op met Netgemak en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met het maken van een website voor jouw bedrijf door een op maat gemaakte website.

Gijs Mekking