Websites

Elke website is anders
Websites

  In het kort

  Wikipedia over websites

  “Een website is een verzameling samenhangende webpagina’s met gegevens, zoals tekst, afbeeldingen of video’s, die opgeslagen worden of in het gebruikte jargon ‘gehost’ (= letterlijk: ‘geherbergd, onderdak geboden’) worden.”

  Netgemak over websites

  Dat is volgens Wikipedia de definitie. Volgens ons is het een wezenlijk onderdeel van je bedrijf of organisatie. En soms zelfs het kloppende hart. Dat snappen we. Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk.

  Webdesign

  Een ontwerp op maat waar over nagedacht is

  Het visitekaartje van je bedrijf, dat is wat ons betreft jou website. Wij maken ontwerpen die goed doordacht zijn, werken op mobiel en een goede eerste indruk achterlaten. Design trends doen we het liefst zo weinig mogelijk mee, tenzij de trend op een positieve manier iets toevoegt aan het ontwerp van een website. Wat ons betreft is een ontwerp geslaagd als het er over een langere periode nog steeds fris en actueel uitziet.

  Naast zelf websites ontwerpen werken we ook graag samen met ontwerpbureaus. Voorbeelden hiervan zijn oa; rijnbrink.nl, cultuureducatieoverijssel.nl en twentinox.com.

  Optimalisaties

  Snelheid, vindbaarheid en toegankelijkheid

  Zomaar drie manieren waarmee wij jou kunnen helpen.

  Snelheid

  In het tijdperk van de smartphone is het essentieel dat jou website snel laadt. Gebruikers weten je snel te vinden, maar zijn ook net zo snel weer weg als het laden van jou website langer duurt dan verwacht. Met tools als Google PageSpeed/Lighthouse en GTmetrix optimaliseren wij je website zodat gebruikers snel hun weg vinden naar jouw product of dienst.

  Vindbaarheid (SEO)

  Net zo belangrijk als snelheid is vindbaarheid. We houden bij het ontwikkelen van onze websites al rekening met de diverse best practices als het op Search Engine Optimization (SEO) aankomt. We voegen tools toe die ons of jou in staat stellen jou content zo in te richten dat zoekmachines jou vinden.

  Toegankelijkheid

  Wij zorgen er graag voor dat jou website toegankelijk is voor iedereen. We hebben kennis van het toepassen van de webrichtlijnen van de Rijksoverheid / Web Content Accessibility Guidelines (WCAG).

  En meer…

  Een website is natuurlijk nooit echt klaar en vaak de eerste stap in een process. Wij gaan graag een langdurige verbintenis aan met jou als klant.

  Heb je wel eens nagedacht over een app voor jou medewerkers? Of een koppeling met een systeem waar mee je het leven van jou, je medewerkers en klanten vereenvoudigt. We helpen graag je bedrijfsprocessen en digitale uitingen naar een hoger niveau te tillen. Op onze Maatwerk pagina vind je een aantal voorbeelden van wat wij nog meer voor je kunnen betekenen.

  Contact

  Opzoek naar een betrouwbare webbouwer? Zoek niet verder!
  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak
  Afspraak maken
  Een foto van een tweetal medewerkers van Netgemak}