× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu
Web- applicaties

Web- applicaties

Maatwerk dat werkt

Wat is een webapplicatie?

Webapplicaties vormen een essentieel onderdeel van ons moderne digitale landschap. Webapplicaties zijn dynamische softwaretoepassingen die via een webbrowser worden geleverd en gebruikers in staat stellen om taken uit te voeren, informatie te delen en interactie te hebben met gegevens en functionaliteit op het internet.

Met behulp van webtechnologieën zoals HTML, CSS en JavaScript kunnen webapplicaties worden ontwikkeld voor verschillende doeleinden, van e-commerce en sociale netwerken tot productiviteitstools en entertainmentplatforms. Webapplicaties bieden het gemak van toegankelijkheid vanaf elke locatie met een internetverbinding, waardoor gebruikers naadloos kunnen werken en communiceren.

Contact opnemen

Software moet ontzorgen

Achter een website zit vaak meer dan een bezoeker zal zien. Het kan zijn dat alleen de beheerder toegang heeft tot de webapplicatie, maar vaak kunnen zijn klanten ook gebruik maken van de aanvullende functionaliteiten.

Intranet of extranet

Een intranet (voor intern gebruik) of extranet (omgeving voor klanten) versnelt processen. Dit kan via koppelingen met lokale programma’s voor het overbrengen van data via een SOAP/XML-koppeling, SFTP-verbinding of (bijna ouderwets) mail. Gegevens worden opgeslagen in de database en verwerkt, om op elk gewenst moment, realtime te worden weergegeven in rapportages, grafieken of tekst.

Online software ontwikkeling

Een online applicatie voor uw relaties, klanten of bezoekers? Ook dat is mogelijk. Offertes laten aanvragen, een leerlingvolgsysteem en een systeem om klanttevredenheid te meten, het zijn slechts enkele voorbeelden van maatwerksoftware.

Contact opnemen

Contact met Netgemak

Interesse in een maatwerk webapplicatie? ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.Wij zijn online veelzijdig en offline betrokken. Met al jouw online problemen of vraagstukken helpen wij je graag.Maak een vrijblijvend afspraak!

Alexander Martens