× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu
Apps

Apps

Altijd bij de hand

Wie heeft er niet een smartphone bij zich? We zouden met al die apps bijna vergeten dat je er ook mee kunt bellen. Maar die apps geven je dan ook de mogelijkheid specifieke informatie snel bij de hand te hebben.

Contact opnemen

Wat is een app?

Apps heb je in allerlei soorten en maten; voor de ontspanning of functioneel. Hoewel wij ons enkel richten op de functionele (spelletjes maken we niet), zijn deze zeker leuk om te gebruiken. Wij kunnen jouw idee omzetten naar een app, zodat het dagelijks werk van jou en je collega’s een stuk eenvoudiger wordt.

Contact opnemen

React Native apps

Bij Netgemak zijn we fan van React Native. React Native is een open-source framework voor het ontwikkelen van mobiele apps. Met React Native ontwikkelen we apps die zowel op iOS als Android werken met een enkele codebase.

Een van de grootste voordelen van React Native is de efficiëntie en snelheid van ontwikkeling. Door het delen van code tussen platforms kunnen we tijd en middelen besparen en hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden. Updates kunnen gemakkelijk en snel worden doorgevoerd, waardoor de time-to-market van de app wordt verkort.

React Native-apps bieden een native-achtige gebruikerservaring. In plaats van een webgebaseerde benadering te gebruiken, maakt React Native gebruik van native componenten en UI-elementen van het platform. Dit betekent dat de app er vertrouwd uitziet en aanvoelt voor gebruikers, wat bijdraagt aan een goede gebruikerservaring.

Een ander voordeel van React Native is de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de native functies van het apparaat, zoals de camera, GPS, pushmeldingen en nog veel meer. Met behulp van React Native plug-ins zoals Expo zijn dit soort functionaliteiten in eenvoudig en stabiel te regelen.

Hieronder vind je een cases van klanten waarvoor wij een React Native app hebben ontwikkeld.

Contact opnemen

Een afbeelding van een smartphone met daarop de BorneBoeit app

BorneBoeit App

Bekijk case
Een afbeelding van een smartphone met daarop de Aloysius Medewerker app

Aloysius Medewerker App

Bekijk case

Progressive web apps

Progressive Web Apps (PWA’s) zijn een moderne benadering van app-ontwikkeling die de voordelen van zowel websites als mobiele apps combineert.

Een PWA is in feite een website die is gebouwd met webtechnologieën, maar de functionaliteit en gebruikerservaring van een native app biedt. Doordat je een PWA host op het web (in plaats van in een store) zijn ze eenvoudig uit te rollen voor een groot publiek, en hoef je niet bij elke aanpassing te wachten tot je app wordt goedgekeurd door de App Store of Google Play

PWA’s een flexibele, kosteneffectieve en gebruiksvriendelijke benadering van app-ontwikkeling. Ze stellen ontwikkelaars in staat om een breder publiek te bereiken, een native-app-achtige ervaring te bieden en de bruikbaarheid te verbeteren, zowel online als offline. PWA’s hebben de potentie om de toekomst van app-ontwikkeling te veranderen en een naadloze app-ervaring te bieden aan gebruikers over verschillende apparaten en platformen.

Contact opnemen

De app die Netgemak voor ons heeft gemaakt stelt de gebruikers van BorneBoeit in staat om het nieuws uit onze plaats in een handomdraai binnen handbereik te hebben. De app is intuïtief, gebruiksvriendelijk en geheel in onze eigen huisstijl
Bertil Meyer Bertil Meyer Redacteur BorneBoeit

App laten maken

Wil je ook een succesvolle app laten maken? Bij Netgemak staan we als betrouwbare app bouwer klaar om je te helpen bij het maken van een app op maat. Neem vandaag nog contact met ons op!

Derrik Wolthuis