× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu

Oyfo

Oyfo Kunst & Techniek

Opdrachtgever

Oyfo Kunst & Techniek

“Oyfo is ontstaan uit een fusie van Techniekmuseum HEIM, CREA Centrum voor Kunsteducatie en Muziekschool Hengelo. De komende jaren wordt deze fusie steeds zichtbaarder in onze programmering en huisvesting. We willen uitgroeien tot een bruisend en gastvrij centrum, waar voor mensen van alle leeftijden op elk moment van de dag iets te doen is. Een inspirerende ontmoetingsplaats voor de eigen inwoners en voor bezoekers die van ver komen.”

Website Oyfo

Website ontwikkeling

In samenwerking met ontwerpbureau Vanille uit Enschede en uiteraard de communicatiemensen van Oyfo, hebben we de website in fases opgebouwd. Geen eenvoudige klus; hoe gaan we 3 ogenschijnlijk verschillende organisaties op een zo generiek mogelijke wijze laten samensmelten op 1 website.

Het resultaat

Natuurlijk is een website nooit klaar. Maar we kunnen hier niet van alleen een basis spreken. Er is een gedegen fundament gelegd waar nu al de verschillende doelgroepen zich nu al thuis voelen. Oordeel zelf: www.oyfo.nl.

We hebben Netgemak leren kennen als een no-nonsense club van meedenkers en doeners. Technische specialisten met een communicatieve inslag. Ze weten wat online werkt!
Oyfo over ons Oyfo over ons communicatie Oyfo

Neem contact
met ons op

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij staan je graag te woord!

Netgemak