BorneBoeit

Alles van, voor, door en over Borne
BorneBoeit

  Opdrachtgever

  BorneBoeit over BorneBoeit

  De website BorneBoeit, online sinds 22 mei 2013, is ontstaan op initiatief van de Bundeling Bornse Ondernemers (BBO). De reden was dat de georganiseerde ondernemers naar hun mening te weinig aan bod kwamen in de bestaande media. Met de lancering van de website stelde de BBO, gesteund door een tiental founders, zichzelf twee belangrijke doelen. Het digitale platform moest eraan bijdragen dat Borne beter werd geprofileerd en bovendien moest BorneBoeit gaan functioneren als een bindende factor voor de ‘familie Borne’.

  Nog geen vier jaar later mag worden vastgesteld dat BorneBoeit in een behoefte voorziet. In 2016 werd de site liefst 1,2 miljoen keer bezocht. Ook op sociale media mag BorneBoeit zich in een grote belangstelling verheugen.

  Een afbeelding die de BorneBoeit website op diverse devices laat zien

  Website

  Website

  Op de website van BorneBoeit kun je alles vinden over Borne. Het laatste nieuws, de meest recente ontwikkelingen en alle ins en outs over evenementen die in Borne georganiseerd worden. De website is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren en natuurlijk responsive.

  Een afbeelding met een viertal devices die de BorneBoeit app weergeven

  App

  Ook ontwikkelden wij een app voor BorneBoeit. Dit deden we met React Native / Expo als achterliggende framework. De app geeft gebruikers een snel overzicht van het laatste nieuws uit Borne, waar ook via de app op gereageerd kan worden, terwijl ook de uitagenda met alle activiteiten in Borne, Hertme en Zenderen een prominente plaats hebben gekregen.

  Huisstijl

  Vernieuwde huisstijl

  BorneBoeit is zeer actief op sociale media en de website trekt elke dag duizenden bezoekers. In overleg met de mensen achter BorneBoeit zijn we tot een design gekomen waar alle vereiste elementen in terugkomen. Modern, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

  Contact

  Wil jij ook een WordPress website, maar dan echt goed?
  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak
  Afspraak maken
  Een foto van een tweetal medewerkers van Netgemak}