× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu

BorneBoeit

Alles van, voor, door en over Borne
in een maatwerk website en app

Opdrachtgever

BorneBoeit over BorneBoeit

De website BorneBoeit, online sinds 22 mei 2013, is ontstaan op initiatief van de Bundeling Bornse Ondernemers (BBO). De reden was dat de georganiseerde ondernemers naar hun mening te weinig aan bod kwamen in de bestaande media. Met de lancering van de website stelde de BBO, gesteund door een tiental founders, zichzelf twee belangrijke doelen. Het digitale platform moest eraan bijdragen dat Borne beter werd geprofileerd en bovendien moest BorneBoeit gaan functioneren als een bindende factor voor de ‘familie Borne’.

Nog geen vier jaar later mag worden vastgesteld dat BorneBoeit in een behoefte voorziet. In 2016 werd de site liefst 1,2 miljoen keer bezocht. Ook op sociale media mag BorneBoeit zich in een grote belangstelling verheugen.

Website BorneBoeit

Website

Op de website van BorneBoeit kun je alles vinden over Borne. Het laatste nieuws, de meest recente ontwikkelingen en alle ins en outs over evenementen die in Borne georganiseerd worden. De website is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren en natuurlijk responsive.

Daarnaast biedt de website van BorneBoeit verschillende mogelijkheden om als contentmaker  gemakkelijk berichten aan te passen en te plaatsen op de website.

App

Ook ontwikkelden wij een app voor BorneBoeit. Dit deden we met React Native / Expo als achterliggende framework. De app geeft gebruikers een snel overzicht van het laatste nieuws uit Borne, waar ook via de app op gereageerd kan worden, terwijl ook de uitagenda met alle activiteiten in Borne, Hertme en Zenderen een prominente plaats hebben gekregen.

Huisstijl

Vernieuwde huisstijl

BorneBoeit is zeer actief op sociale media en de website trekt elke dag duizenden bezoekers. In overleg met de mensen achter BorneBoeit zijn we tot een design gekomen waar alle vereiste elementen in terugkomen. Modern, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

De app die Netgemak voor ons heeft gemaakt stelt de gebruikers van BorneBoeit in staat om het nieuws uit onze plaats in een handomdraai binnen handbereik te hebben. De app is intuïtief, gebruiksvriendelijk en geheel in onze eigen huisstijl
Bertil Meyer Bertil Meyer Redacteur BorneBoeit

Neem contact
met ons op

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij staan je graag te woord!

Netgemak