× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu
Social Media Marketing bij Netgemak

Social Media Marketing bij Netgemak

Wil je het bereik van je bedrijf vergroten? Of meer in contact komen met potentiële klanten. Netgemak helpt door middel van Social Media Marketing met het promoten van jouw diensten of producten. Lees verder en ontdek welke mogelijkheden wij in Hengelo te bieden hebben op Social Media.

Ontdek de mogelijkheden

Social Media uitbesteden

Social Media uitbesteden aan Netgemak uit Hengelo

Wil je een vliegende start maken met Social Media Marketing of meer rendement halen uit je bestaande activiteiten? Netgemak beschikt over ervaren social media specialisten in Hengelo die je kunnen helpen met het schrijven van teksten, afbeeldingen, video’s en overige handige tools om jouw social media kanalen succesvol te maken.

De voordelen met Netgemak:

 • Verhoogd je naamsbekendheid
 • Een duidelijke huisstijl op social media
 • Specifieke targeting voor eventuele advertenties
 • Meer interactie met jouw doelgroep
 • Meer websitebezoekers en daarmee meer leads
 • Leukste content met foto’s en video’s

Ontdek de mogelijkheden

Wat is Social Media Marketing volgens Netgemak?

‘Social media’ omvat alle online platformen waar jouw doelgroep op actief is en informatie met elkaar delen. Verschillende platformen bieden voor jouw bedrijf mooie mogelijkheden om in contact te komen met jouw doelgroep, denk aan Facebook of LinkedIn. Netgemak begrijpt deze mogelijkheid en speelt hier graag op in. Wij begrijpen dat social media tegenwoordig erg belangrijk is. Ook voor de naamsbekendheid en een imago van een bedrijf.  Onze specialisten in Hengelo zorgen ervoor dat je in contact met jouw doelgroep en inspeelt op de behoeften van deze personen. Op die manier blijf je altijd je concurrentie voor.

Hoe werkt adverteren op Social Media?

Netgemak richt zich voornamelijk op social media platformen Facebook, Instagram en LinkedIn. Door advertenties kun je, naast je eigen bestaande doelgroep, ook mensen die jou momenteel nog niet kennen benaderen. Het is daarom een ideaal middel om nieuw publiek aan te trekken en het bereik van jouw bedrijf te vergroten.

Adverteren op Social Media met Netgemak

Naast de gewone communicatiemogelijkheden op social media, kun je op de meeste platformen ook adverteren. Op die manier kom je in contact met een specifieke groep mensen die je wilt benaderen. Adverteren kan verschillende doelen hebben, denk aan genereren van leads, sales of om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Samen met jou kijken we welke strategie het best bij je past. Netgemak zorgt ervoor dat je met de juiste doelgroep in contact komt en helpt je bij het behalen van jouw doelstellingen.

Jouw doelgroep bereiken met Netgemak

Door te adverteren op social media platformen, zoals Instagram, Facebook en LinkedIn, kan ons team in Hengelo ervoor zorgen dat je jouw boodschap op het juiste moment aan de juiste doelgroep laat zien. Dat is een ideale manier om mensen naar je website te leiden.  Wij kijken naar het specifieke gedrag van jouw doelgroep en vertalen dit naar specifieke kenmerken. Op die manier kun je heel gericht de advertenties inzetten.

hoe kom je hoger in Google?

De impact van Social Media op Google Rankings

Men zegt dat social media kanalen geen directe invloed hebben op Google’s algoritmes. Een goedlopende social media campagne kan immers wel een bijdrage leveren aan het verbeteren van jouw online posities. Een campagne zorgt namelijk voor meer verkeer naar je website en op die manier wordt dus jouw content vaker getoond. Op basis hiervan kan Google jouw website wel meer waardering geven.

Netgemak in Hengelo adviseert om te experimenteren met social media platformen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Op die manier kun je een voorsprong krijgen op jouw concurrentie en nieuwe kansen ontdekken. Social media kanalen bieden de mogelijkheid om meer nieuwe mensen te benaderen en vroeg in het koop- of afneemproces onbewust kennis te laten maken met jouw bedrijf.

Ontdek de mogelijkheden

Effectief inzetten Social Media

Effectief inzetten van Social Media door Netgemak

Ons team vol social media specialisten in Hengelo biedt verschillende manieren om social media effectief in te zetten. De beste methode hangt af van jouw doelgroep, branche en doelstellingen. Netgemak geeft je de vrijheid om zelf keuzes te maken, maar hier zijn enkele tips:

 1. Berichten posten: Houd jouw doelgroep op de hoogte door regelmatig berichten te delen op diverse platformen.
 2. Adverteren: Combineer niet-betaalde social media met social media advertenties voor het maximale rendement.
 3. Interactie: Wees actief in discussies, reageer op opmerkingen en luister naar jouw doelgroep.
 4. Luisteren: Houd de vinger aan de pols door te luisteren naar wat jouw doelgroep zegt op social media.
 5. Delen stimuleren: Moedig volgers aan om positieve ervaringen te delen, wat gelijkstaat aan moderne mond-tot-mondreclame.
 6. Service aanbieden: Wees bereikbaar voor vragen of klachten via social media en toon transparantie in communicatie.

Ontdek de mogelijkheden

Bereik jouw doelgroep met Social Media Marketing

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij de promotie van jouw bedrijf met behulp van social media? Ons team van experts staat voor je klaar. Vul het formulier in en ontdek alle mogelijkheden op social media!

Mike Bremer

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ook dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij gaan graag voor je aan de slag.