Search Engine Advertising (SEA) Hengelo

Wil je bovenaan in Google staan en de concurrentie voorblijven? Dit kan doormiddel van SEA (Search Engine Advertising). Ontdek wat onze specialisten in Hengelo voor jou kunnen betekenen. Door middel van onze ervaring op gebied van online marketing, bieden wij op maat gemaakte strategieën om jouw online aanwezigheid te verbeteren.
Ontdek de mogelijkheden
Search Engine Advertising (SEA) Hengelo

  Waarom SEA inzetten?

  Waarom zoekmachine advertenties (SEA) inzetten?

  • Direct hoger in de ranking:
   Door advertenties in te zetten, is direct een stijging van de posities zichtbaar.
  • Gericht bereiken:
   Met de juiste zoekwoorden en advertentieteksten ben je aanwezig bij jouw potentiële klanten en mensen die al interesse tonen in jouw bedrijf.
  • Direct meer zichtbaarheid:
   Betaal om direct bovenaan in zoekresultaten te komen, waardoor je een groter bereik krijgt.
  • Meetbare resultaten:
   Je kunt precies meten hoeveel je uitgeeft en wat het oplevert. Bij Netgemak heb je de garantie dat je de volledige controle over je budget behoudt.

  Ontdek de mogelijkheden

  Wat is Search Engine Advertising (SEA)?

  SEA, ofwel Google advertenties, is het betaald adverteren binnen een zoekmachine. Het meest bekend zijn de advertenties op Google. Het spenderen van geld aan Google Ads is eenvoudig, maar het meest optimale resultaat daaruit halen vereist de juiste expertise. Ons team in Hengelo helpt je de juiste strategie te hanteren. Onze online marketing experts helpen je graag en zorgen ervoor dat je jouw concurrentie voorblijft!

  Bekijk wat SEA kan betekenen

  Hoe Werkt Google Ads, SEA?

  Door het inzetten van SEA kun je jezelf heel specifiek richten bepaalde zoekwoorden. Op die manier worden alleen je advertenties getoond, wanneer mensen deze specifieke zoektermen gebruiken.  Dit zorgt uiteraard voor verkeer en meer zichtbaarheid, maar ook voor meer aandacht onder de doelgroep die jij juist probeert te bereiken. SEA is een handige manier om direct jouw website of webshop te promoten onder de juiste doelgroep. Wij van Netgemak zorgen ervoor dat jouw budget alleen wordt ingezet op de daarvoor bestemde manier.

  Begin met succesvolle SEA

  search-engine advertising-sea

  Hoe wij in Hengelo met SEA jouw zichtbaarheid verbeteren

  Onze specialisten in Hengelo  gebruiken de perfecte mix van kanalen om jouw advertenties optimaal te tonen. Denk hierbij aan het gebruik maken van verschillende soorten advertenties (banners, tekst, et cetera) en het gebruik van verschillende kanalen (Search, Shopping, YouTube et cetera). Op die manier zorgen wij ervoor dat  jouw bedrijf altijd zichtbaar is bij de juiste doelgroep op het juiste moment. Neem de volgende stap en optimaliseer je zichtbaarheid met onze succesvolle SEA dienstverlening.

  Verschillende vormen van Google Ads & SEA

  Er zijn verschillende manier om advertenties in te zetten. Bij Netgemak focussen wij ons op Google. Jouw doelgroep is hier namelijk het meeste actief tijdens de zoektocht naar zijn of haar meest geschikte antwoorden. De diverse mogelijkheden voor advertenties met Google Ads zijn:

  • Google Ads – Max Performance: Adverteren op verschillende manieren met maximaal resultaat.
  • Google Ads – Search: Adverteren in het zoeknetwerk van Google.
  • Google Ads – Display: Banners tonen in het displaynetwerk van Google.
  • Google Ads – Remarketing: Opnieuw bereiken van recente websitebezoekers.
  • Google Ads – Shopping: Makkelijk online producten presenteren en verkopen.
  • YouTube Advertising: Adverteren op YouTube voor meer bekendheid en verkeer.

  Tips voor effectieve SEA

  Hengelose tips voor Effectieve SEA

  Gebruik een goede keywordtool:
  Maak gebruik van tools zoals Google Keyword Planner. Deze tool geeft inzicht in specifieke zoekwoorden, die veel verkeer naar je website kunnen genereren. Met behulp van bijvoorbeeld Google Trends kun je inspelen op bepaalde trends en onderwerpen, zodat je relevantere advertenties weergeeft.

  Overweeg het uitbesteden van SEA:
  SEA kan zeer complex zijn. Door SEA uit te besteden aan Netgemak ben je verzekerd dat de juiste zoektermen worden gebruikt. Daarnaast zorgt ons team in Hengelo ervoor dat er niet onnodig geld wordt besteedt, maar alleen gebruikt wordt voor de daarvoor bestemde doeleinden. Bovendien heb je bij het uitbesteden van SEA meer tijd over voor andere zaken, terwijl wij succesvolle campagnes leiden.

  Ontdek de mogelijkheden

  Stappen voor succesvolle SEA

  Stap 1: Bepaal welke zoektermen relevant zijn
  Breng de zoektermen in kaart die aansluiten bij de producten en diensten die je aanbiedt. Bij Netgemak voeren wij altijd een uitgebreide zoekwoordenanalyse uit, waarbij wij kijken naar het zoekvolume, de concurrentie en de kosten per klik.

  Stap 2: Maak aantrekkelijke advertenties
  Een effectieve advertentie bestaat uit een aantrekkelijke titel, een duidelijke omschrijving en een relevante URL. Hierbij dient er gebruikgemaakt te worden van de zoekwoorden die in kaart zijn gebracht bij stap 1. Schrijf kort en krachtig voor een optimale impact en maak de advertentie relevant. Voorkom dat de advertenties overkomen als spam of “too much” reclame

  Stap 3: Het vergroten van jouw bereik
  Maximaliseer je bereik door op juiste woorden en de juiste kanalen te adverteren. Van tevoren dient er een goede keuze gemaakt te worden welk kanaaltype je gaat gebruiken. Is bijvoorbeeld Shopping relevant, gebruikt mijn doelgroep ook YouTube et cetera.

  Stap 4: Meet de resultaten en analyseer
  Door gebruik te maken van verschillende websiteanalyseprogramma’s kun je de prestaties van je advertenties het best meten. De specialisten van Netgemak in Hengelo maken gebruik van verschillende marketingtools, zodat wij meerdere inzichten hebben in de prestaties van jouw campagnes. Hierbij kijken wij bijvoorbeeld  bezoekersaantallen, conversies en het gedrag van de gebruikers op jouw website.

  Boek snelle resultaten met betaald verkeer

  Als je snel meer bezoekers naar je website wilt krijgen, is SEA ideaal. Je kunt binnen enkele minuten honderden nieuwe bezoekers krijgen, tegen betaling. De kosten zijn afhankelijk van je branche en de zoekwoorden die je selecteert. Houd er rekening mee dat bezoekers die via advertenties komen minder relevant kunnen zijn als organische bezoekers.

  Het belang van relevantie en meten

  Meten is weten. Het meten van de conversies op de juiste manier is van belang om te kijken of de campagne de gewenste resultaten oplevert. Daarnaast kun je zo de campagne ook bijsturen waar nodig. Verder is het van belang dat de advertenties en de website naadloos op elkaar aansluiten en dus relevant zijn.  Als de pagina van de website aansluit op de advertentie is de kans op conversie hoger. Houd bij het instellen van Google Ads rekening met richtlijnen en het beleid. Zo voorkom je dat je advertenties niet zichtbaar zijn.

  Conclusie

  Voor een goede SEA-campagne is een goede planning, continue optimalisatie en relevantie noodzakelijk. Door de juiste zoekwoorden te selecteren, aantrekkelijke advertenties te maken en resultaten te meten, kun je een succesvolle SEA-campagne draaien. Een succesvolle campagne die jouw online vind- en zichtbaarheid verbetert. Ons team in Hengelo vol specialisten gaat graag voor je aan de slag.

  Gratis SEA Audit

  Vraag een gratis SEA audit aan en vergroot direct je bereik!

  Wil je weten hoe we met SEA jouw bedrijf laten groeien? Onze SEA-specialist staat klaar om het met je te bespreken. Vraag een vrijblijvende SEA Audit aan.

  Contact

  Heb je vragen of wil je meer informatie? Ook dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij gaan graag voor je aan de slag.