× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu
Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoordenonderzoek

Effectief en goed zoekwoordenonderzoek is de sleutel tot het vergroten van de online zichtbaarheid van jouw bedrijf. De SEO specialisten van Netgemak hebben veel ervaring met kwalitatieve zoekwoordenonderzoeken. Wij kiezen de juiste strategie, zodat jouw website opvalt binnen de zoekmachine. Lees verder om te ontdekken hoe Netgemak jouw bedrijf kan ondersteunen bij het vinden van de juiste zoekwoorden om jouw online posities te verbeteren.

Ontdek de mogelijkheden

Waarom zoekwoorden onderzoek?

Waarom is zoekwoordenonderzoek belangrijk?

Zoekwoordenonderzoek vormt de basis voor een succesvolle SEO-strategie. Wij brengen in beeld welk zoekgedrag jouw doelgroep heeft bij het vinden vinden van jouw producten of diensten. Door de juiste zoekwoorden te targeten, vergroot je de kans om relevante bezoekers naar jouw website te trekken. Dit heeft invloed op jouw online posities binnen Google.

Ontdek de mogelijkheden

Netgemak uit Hengelo helpt jouw bedrijf met zoekwoordenonderzoek

Inventarisatie van jouw bedrijfsdoelstellingen

Wij beginnen met het analyseren van jouw bedrijfsdoelstellingen. Door te begrijpen wat je wilt bereiken, kunnen we zoekwoorden identificeren die direct aansluiten op jouw specifieke doelstellingen en de behoeften van jouw doelgroep.

Analyseren van de concurrenten

Onze specialisten voeren een concurrentieanalyse uit om erachter te komen welke zoekwoorden door jouw concurrenten worden gebruikt. Dit helpt bij het ontdekken met welke unieke zoektermen jij als bedrijf zich kan onderscheiden van de concurrentie.

Focus op relevantie en conversies

Netgemak kijkt niet alleen naar het zoekvolume. Wij richten ons op relevantie en conversies. Wij kiezen daarom voor zoekwoorden die nauw verband houden met jouw producten of diensten en met de doelgroep. Hierdoor maximaliseren we de kans op het aantrekken van waardevol verkeer dat kan zorgen voor conversies.

Ontdek de mogelijkheden

 

Veelgestelde vragen zoekwoorden onderzoek

Veelgestelde vragen over zoekwoordenonderzoek

Wat is het verschil tussen short-tail en long-tail zoekwoorden?

Short-tail zoekwoorden zijn algemene en korte zoektermen met een hoog zoekvolume. Long-tail zoekwoorden zijn specifieker en hebben meestal een lager zoekvolume. Netgemak helpt je bij het vinden van de juiste balans tussen beide, afhankelijk van jouw doelen.

Hoe vaak moet ik mijn zoekwoorden updaten?

Het is raadzaam om regelmatig jouw zoekwoordenonderzoek te evalueren en bij te werken, vooral als er veranderingen zijn binnen jouw bedrijf of branche. Netgemak evalueert periodiek de zoekwoorden om ervoor te zorgen dat jouw zoekwoordenstrategie up-to-date blijft.

Wat als mijn concurrenten dezelfde zoekwoorden gebruiken?

Netgemak maakt een uitgebreide concurrentieanalyse en identificeert unieke kansen. We richten ons niet alleen op dezelfde zoekwoorden als jouw concurrenten, maar streven naar een strategie die jou onderscheidt en meerwaarde biedt ten opzicht van deze concurrentie.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie van mijn zoekwoordenstrategie?

Het tijdsbestek voor het zien van resultaten varieert, maar Netgemak kijkt vooral naar lange termijn. We monitoren continu de prestaties en passen de strategie aan voor optimale resultaten op de lange termijn. Daarnaast willen wij ook op korte termijn resultaten boeken, maar de online wereld verandert continu, waardoor de strategie gericht is op de lange termijn, anders blijf je achter op jouw concurrenten.

Kan ik zelf een zoekwoordenonderzoek uitvoeren?

Hoewel het mogelijk is om zelf een zoekwoordenonderzoek uit te voeren, kan hulp van Netgemak de efficiëntie vergroten. Onze experts beschikken over de tools en ervaring om een grondig en effectief onderzoek uit te voeren.

Ontdek de mogelijkheden

Start met zoekwoorden onderzoek

Wil je meer weten over ons zoekwoordenonderzoek of hoe je een succesvolle zoekwoordenstrategie opzet? Neem gerust contact met ons op. Onze SEO-specialisten staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en een strategie te ontwikkelen die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Sven Oude Lenferink

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ook dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Websitescan