E-mailmarketing

E-mailmarketing is een vorm van online marketing die plaatsvindt via email. Een bedrijf gebruikt deze online marketingvorm om relaties op te bouwen, leads te genereren en klanten binnen te halen. Als e-mailmarketingspecialist uit Hengelo weten wij precies wat het beste werkt. Hieronder lees je meer informatie over emailmarketing.
Ontdek de mogelijkheden
E-mailmarketing

  Wat is emailmarketing?

  Wat is emailmarketing?

  Emailmarketing is vaak gebruikte vorm van online marketing, waarbij bedrijven e-mails gebruiken om relaties op te bouwen, leads te genereren en klanten binnen te halen. Bedrijven hele gerichte berichten versturen naar specifieke doelgroepen. Het is daarom een effectief marketingmiddel om betrokkenheid te vergroten en het percentage conversies te verhogen.

  Regelmatige, terugkerende of eenmalig e-mails. Bij Netgemak kan het allemaal. Ook kunnen er e-mails gestuurd worden die gekoppeld zijn aan een specifiek onderwerp of evenement. Emailmarketing blijkt een van de meest effectieve manieren om een sterke relatie op te bouwen met het publiek.

  Ontdek de mogelijkheden

  Emailmarketing uitbesteden aan Netgemak uit Hengelo?

  Het uitbesteden van emailmarketing heeft verschillende voordelen. Voor een goede emailmarketingcampagne is expertise vereist. Daarnaast moet je op de hoogte zijn van alle nieuwste trends. Netgemak uit Hengelo beschikt over de juiste kennis en ervaring.

  Bovendien scheelt het je veel tijd als je emailmarketing uit laat besteden. Kortom Netgemak scheelt jou tijd met beter resultaat. Bovendien hebben wij de beschikking over verschillende emailmarketingtools die best ingewikkeld kunnen zijn voor jou, maar waardoor wij wel betere resultaten haalt.

  Email campagne hengelo

  Voordelen van emailmarketing

  Voordelen van e-mailmarketing:

  • Direct in contact met jouw doelgroep:
   Email stelt je in staat om direct met je doelgroep te communiceren, waardoor in staat bent een goede relatie op te bouwen.
  • Resultaten zijn meetbaar:
   De platformen voor emailmarketing geven inzicht in gedetailleerde analyses, zodat je de resultaten van de campagne kan meten en waar nodig kunt bijsturen of optimaliseren.
  • Relatief lagere kosten:
   In vergelijking met overige marketingkanalen is emailmarketing vaak relatief goedkoper. Daarentegen is de kosten/resultaten verhouding hoger dan bij overige kanalen.

  Ontdek de mogelijkheden

  Emailmarketing hengelo

  Effectieve emailmarketing strategie:

  Bij e-mailmarketing is het van belang dat de juist strategie gehanteerd wordt. Een succesvolle strategie op dit gebied bevat het volgende:

  • Goede segmenten
   Het is belangrijk dat de doelgroep in verschillende segmenten worden verdeeld, zodat je specifieke berichten kunt sturen naar een specifieke groep.
  • Aansluitende content
   Ervoor zorgen dat je content aanbiedt die aansluit op de vragen, wensen en behoeften van de (potentiële) doelgroep.
  • Automatisering:
   Het gebruik van geautomatiseerde berichten en funnels, zodat je zonder al te veel tijd hele gerichte berichten kan sturen als bijvoorbeeld scenario A of juist B heeft plaatsgevonden.
  • Analyse en Optimalisatie:
   Regelmatige evaluatie van statistieken om je strategie te verbeteren en aan te passen.

  Kosten Emailmarketing

  Kosten van emailmarketing vanuit Hengelo

  De kosten van emailmarketing kunnen variëren. Het is namelijk afhankelijk welk platform je gebruikt, de grootte van jouw campagne en de eventuele extra kosten die komen kijken bij zaken, zoals ontwerp en het schrijven van teksten.  De meeste platformen werken met prijsmodellen die gebaseerd zijn op het aantal contacten of het aantal verstuurde e-mails. Netgemak gebruikt verschillende tools om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Neem contact op met een van onze specialisten in Hengelo om een betere kostenindicatie te krijgen.

  Wanneer moet je emailmarketing inzetten? 

  Je kunt emailmarketing gebruiken voor verschillende doeleinden, denk aan:

  • Leadgeneratie: Het aantrekken van potentiële klanten door waardevolle inhoud en aanbiedingen.
  • Klantretentie: Het onderhouden van relaties en het stimuleren van herhaalaankopen.
  • Productlanceringen: Het aankondigen van nieuwe producten of diensten aan een geïnteresseerd publiek.

  Samengevat: het gebruikmaken van e-mailmarketing is een slimme keuze.

  Onze conclusie is dat emailmarketing een goede manier is om in contact te komen met jouw specifieke doelgroep. De kosten/resultaten verhouding is in vergelijking met overige marketing beter.

  Het uitbesteden van emailmarketing aan Netgemak in Hengelo brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo scheelt het je tijd en bovendien hebben onze experts de kennis en ervaring die van belang is bij emailmarketing. Daarnaast helpen wij je met het implementeren van de juiste marketingstrategie.

  Leadgeneratie

  Emailmarketing mogelijkheden bespreken

  Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?  Wij van Netgemak brengen graag de verbeterpunten van jouw website in kaart en kijken welke emailmarketing strategie voor jou het beste is.

  Contact

  Heb je vragen of wil je meer informatie? Ook dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij gaan graag voor je aan de slag.