× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu
Linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden?

Bij linkbuilding ligt de nadruk op het krijgen van backlinks op andere websites. Het liefst websites met autoriteit. Deze backlinks dragen SEO-waarde over van de ene website (A) naar de andere website (B). Twijfel je over het uitbesteden van linkbuilding. Lees dan verder waarom dit een verstandige keuze kan zijn.

Ontdek de mogelijkheden

Het uitbesteden van linkbuilding

Tegenwoordig wordt linkbuilding steeds vaker uitbesteed. Wij vinden dat verstandig. Voor het opbouwen van een goed linkprofiel moet je namelijk de tijd, het netwerk en de expertise hebben. Een website met een goed linkbuildingsprofiel scoort aanzienlijk hoger in zoekmachines dan de concurrentie. Kort samengevat:

 • Het uitbesteden van linkbuilding bespaart tijd en geld.
 • De uitgebreide expertise van Netgemak is essentieel.
 • Laat je voorlichten over de details van het krijgen van een goed profiel, inclusief voorbeelden en prijzen.
 • Het is een effectieve marketingmethode met een goede prijs/kwaliteitverhouding .
 • Je laat jouw concurrenten achterwege
 • Ontvang maandelijks rapporten over het linkprofiel en de kosten daarvan.
 • Linkbuilding is op maat mogelijk.

Ontdek de mogelijkheden

Waarom juist nu linkbuilding uitbesteden?

Mede door de coronacrisis is het belang van de online wereld toegenomen. Steeds meer bedrijvigheid vindt online plaats. Een goed scorende website is daarbij eigenlijk een must.  Als bedrijf dien je dus goed zichtbaar te zijn binnen de zoekmachines.

Een goede positie binnen Google bereik je mede met behulp van een goed linkprofiel. Het gaat daarbij niet om de kwantiteit van de links, maar om de kwaliteit. Jouw website moet namelijk ingesteld zijn voor de gebruiker en niet voor jouw bedrijf. Onze linkbuildingspecialisten uit Hengelo helpen je graag een handje bij.

Linkbuilding hengelo

De voordelen van linkbuilding

Linkbuilding kent verschillende voordelen. Hieronder staan de belangrijkste voor jou op een rijtje:

 • Verbetering van vindbaarheid en verkeer naar je website.
 • Verhoging van de autoriteit en betrouwbaarheid van je website.
 • Zoekmachine geeft meer waardering aan jouw website.
 • Verbetering van jouw online rankings.
 • Verbetering van de kwaliteit en relevantie van de content op je website.
 • Verlaging van de bounce rate van je website.
 • Kans om meer leads te genereren
 • Versterking van de SEO-positie van je website.

Ontdek de mogelijkheden

Linkbuilding

Waarom linkbuilding uitbesteden aan een professional in Hengelo?

Het uitbesteden van linkbuilding kan verschillende voordelen hebben. De online marketing specialisten van Netgemak uit Hengelo gaan graag voor je aan de slag op gebied van links. Hier zijn 8 redenen waarom het inhuren van een professional de beste keuze is:

 1. Linkbuilding kost tijd en vereist expertise.
 2. Netgemak heeft de benodigde kennis en ervaring dat vereist is voor goed linkprofiel.
 3. Netwerk met partners, waardoor we toegang hebben tot kwalitatieve linkbuilding mogelijkheden.
 4. Toepassen van belangrijke SEO-tactieken voor organische resultaten.
 5. Nauwkeurige rapportage over de voortgang van de campagne.
 6. Aanbieden van linkbuildingoplossingen afgestemd op de behoeften van het bedrijf.
 7. Verbetering van de positie van het bedrijf ten opzichte van de concurrenten.

Ontdek de mogelijkheden

Veelgestelde vragen over linkbuilding

Werkt linkbuilding uitbesteden nog steeds?

Zeker wel! Linkbuilding blijft een effectieve manier om de ranking van je website te verbeteren. Het is een strategie die zichzelf bewezen heeft in het verbeteren van de online zichtbaarheid en het vergroten van de autoriteit van je site.

Is uitbesteden van linkbuilding duur?

Het kan inderdaad als een investering aanvoelen, maar op de lange termijn is het een investering in het succes van je online aanwezigheid. Het is echter belangrijk op te merken dat de kosten variëren afhankelijk van de branche, de specifieke behoeften van je website en de gekozen aanpak.

Kan ik linkbuilding zelf doen?

Het is mogelijk om zelf aan linkbuilding te doen, maar het vergt wel tijd, kennis en ervaring. Het is geen snelle klus en het vereist een goed begrip van zaken als zoekmachineoptimalisatie, contentcreatie en outreach.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Linkbuilding is doorgaans een langdurig proces. Het kan drie tot zes maanden duren voordat je significante resultaten ziet. Dit komt doordat het tijd kost om kwalitatieve links te verkrijgen en zoekmachines deze te indexeren.

Wat kost een link voor linkbuilding?

De kosten voor een link kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal links, de kwaliteit en het type linkbuilding. Het is belangrijk om te investeren in kwaliteit boven kwantiteit om de beste resultaten te behalen.

Zijn er risico’s verbonden aan het verkrijgen van links?

Ja, er zijn zeker risico’s. Het plaatsen van links op verkeerde websites kan leiden tot een verhoging van de spam score van jouw website. Dit kan op zijn beurt resulteren in een Google-penalty, wat de zichtbaarheid en het verkeer van je website ernstig kan schaden.

Hoe verkrijg ik kwalitatieve backlinks?

Bij Netgemak hebben we toegang tot een netwerk van kwalitatieve links, waardoor we hoogwaardige links kunnen verkrijgen. Daarnaast kun je zelf ook stappen ondernemen door waardevolle content te creëren, deze te promoten op sociale media en samen te werken met andere bedrijven om links te verkrijgen. Het draait allemaal om het bieden van waarde en het opbouwen van relaties met andere websites.

 

Ontdek de mogelijkheden

Samengevat: het uitbesteden van linkbuilding is een slimme keuze.

Doordat online steeds belangrijker wordt is een goed vindbare website essentieel. Linkbuilding draagt bij aan een goede vindbaarheid. Het is alleen van belang dat je de juiste links verzameld en niet de verkeerde, waardoor de spam score omhoog gaat. Om dit te voorkomen is kennis en ervaring vereist. Bovendien heeft het uitbesteden voordelen op zowel korte als lange termijn. Het opbouwen van een sterk linkprofiel is erg belangrijk om online vooruitgang te boeken en het verschil te maken binnen de zoekmachine.

Check eerst de basis van je site voordat je linkbuilding uitbesteedt. Zorg ervoor dat de technische SEO in orde is, de content relevant is en dat de website gebruiksvriendelijk is. Samen met linkbuilding leg je dan een stevige basis om online vooruitgang te boeken. Kies de betrouwbaarste linkbuildingspartner uit Hengelo, bespreek je doelen en start vandaag nog met het verbeteren van jouw online vind- en zichtbaarheid!

Linkbuilding uitbesteden

Gratis linkbuilding scan

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je weten hoe jouw linkbuilding er momenteel voor staat? Wij van Netgemak brengen graag de verbeterpunten van jouw website in kaart.

Sven Oude Lenferink

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ook dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij gaan graag voor je aan de slag.