× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu

Landgoed de Mosbeek

Website ontwikkeld met een eigen boekingssysteem

Opdrachtgever

Over Landgoed de Mosbeek

Landgoed de Mosbeek is een groepsaccommodatie in Twente. Of je nu een weekend weg wil in eigen land met je vrienden of een familiehuis zoekt met privacy, ruimte en natuur, dan ben je bij Landgoed de Mosbeek aan het juiste adres. Ook is het een geschikte locatie voor een workshop of overige zakelijke activiteiten.

Midden in de mooie natuur van Twente kun je Landgoed de Mosbeek vinden. Het is gelegen in Mander, een klein buurtschap nabij Vasse en het befaamde kunststadje Ootmarsum. Op deze prachtplek runt de gastvrije familie Weersink-Lenferink twee sfeervolle groepsaccommodaties.

Op maat gemaakte website met boekingssysteem

Flexibel, makkelijk en kostenbesparend

landgoeddemosbeek.nl

Voor Landgoed de Mosbeek hebben wij een website ontwikkeld. Aangezien zij ook huizen verhuren en veel geld kwijt waren aan verschillende platformen, zochten zij een oplossing die geschikt was voor de verhuur, maar toch kosten zou besparen.

Wij hebben hierdoor een ander reserveringssysteem ingevoerd binnen de website. Hierdoor is De Mosbeek zelf nog flexibeler en loopt niet alles via bijvoorbeeld Vakantieadressen. Landgoed de Mosbeek kan gemakkelijker zelf boekingen doorvoeren. Daarnaast hebben we ook diverse andere boekingssites gekoppeld om zo te kunnen spelen met de maximale bezetting en de kosten van andere boekingswebsites.

Neem contact
met ons op

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij staan je graag te woord!

Netgemak