× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu
Progressive Web Apps

Progressive Web Apps

Ben je op zoek naar een innovatieve manier om de online vind- en zichtbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren? Ontdek de kracht van Progressive Web Apps (PWA’s)! Bij Netgemak zijn we hechten we veel waarde aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven, die streven naar een betere online vindbaarheid en efficiëntere digitale processen.

Ontdek de mogelijkheden

Alles over progressive web apps

Wat zijn Progressive Web Apps?

Progressive Web Apps zijn geavanceerde webapplicaties die de voordelen van zowel traditionele websites als mobiele apps combineren. Ze zijn ontwikkeld met moderne webtechnologieën om een naadloze gebruikerservaring te bieden, zowel op desktops als mobiele apparaten. Met een PWA kunnen gebruikers snel en gemakkelijk toegang krijgen tot jouw content, zelfs offline, waardoor de betrokkenheid en conversie aanzienlijk worden verhoogd.

Hoe werkt een Web App?

Een web app functioneert op een vergelijkbare manier als een traditionele website, maar biedt meer geavanceerde functionaliteiten en zijn meer gebruiksvriendelijk. In tegenstelling tot mobiele apps hoeven web apps niet te worden gedownload en geïnstalleerd via app stores. Ze kunnen eenvoudig worden geopend via een webbrowser, waardoor gebruikers direct toegang hebben tot de content en functionaliteiten.

Meer weten over PWA

Waarom een Progressive Web App?

Waarom gebruik maken van een PWA?

Er zijn verschillende redenen waarom het gebruik van een Progressive Web App voordelig kan zijn voor jouw bedrijf:

  1. Verbeterde Gebruikerservaring: PWA’s bieden een snelle, responsieve en intuïtieve gebruikerservaring, wat resulteert in hogere betrokkenheid en tevredenheid van gebruikers.
  2. Offline Toegankelijkheid: Een van de meest opvallende kenmerken van PWA’s is dat ze ook offline kunnen werken. Gebruikers kunnen de app blijven gebruiken, zelfs als ze geen internetverbinding hebben, waardoor de toegankelijkheid wordt vergroot.
  3. Snelle Installatie: PWA’s kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd op het startscherm van een apparaat, zonder dat daarvoor een app store nodig is. Dit verlaagt de drempel voor gebruikers om de app te gebruiken en vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf.
  4. Verbeterde SEO: PWA’s zijn goed geïndexeerd door zoekmachines, waardoor jouw online zichtbaarheid wordt vergroot en meer organisch verkeer wordt gegenereerd naar jouw website.
  5. Kostenbesparend: In vergelijking met de ontwikkeling van native mobiele apps zijn PWA’s efficiënter en vereisen ze minder onderhoud, omdat ze op een enkel platform kunnen worden gebouwd en bijgewerkt.

Meer weten over PWA

PWA door Netgemak

Bij Netgemak denken wij graag met jou mee voor de mogelijkheden. Wil je meer weten over progressive web apps? Neem vandaag nog contact op met Netgemak voor meer informatie en een gratis consult!

Derrik Wolthuis

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ook dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij gaan graag voor je aan de slag.