× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu
Wat is een Applicatie?

Wat is een Applicatie?

Bij Netgemak hebben wij een breed scala aan toepassingen (apps) die zijn ontworpen om je te helpen jouw zakelijke doelen te bereiken op een soepele en gestroomlijnde manier. Of je nu op zoek bent naar een taakbeheersysteem, een CRM-oplossing, of een handige app om jouw financiën bij te houden, wij hebben alles wat je nodig voor jouw bedrijf.

Ontdek de mogelijkheden

Wat is een applicatie?

Een applicatie, of kortweg “app”, is een stukje software dat specifiek is ontwikkeld om een bepaalde taak uit te voeren of een bepaalde functie te vervullen. Apps zijn tegenwoordig alomtegenwoordig en worden gebruikt voor allerlei doeleinden, zowel persoonlijk als zakelijk. Van het bestellen van eten tot het beheren van complexe bedrijfsprocessen, apps maken ons leven gemakkelijker en efficiënter.

Kom met ons in contact

Hoe kunnen apps je helpen op zakelijk gebied?

Op zakelijk gebied zijn apps van onschatbare waarde. Ze helpen bedrijven georganiseerd te blijven, de productiviteit te verhogen en de klantenservice te verbeteren. Bij Netgemak bieden we verschillende soorten apps aan die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van moderne bedrijven te voldoen. Hier zijn een paar voorbeelden van hoe onze apps je kunnen helpen:

1. Taakbeheersysteem

Een goed georganiseerd taakbeheersysteem is essentieel voor het soepel laten verlopen van uw bedrijfsactiviteiten. Met apps zoals ToDoList en Monday kunt u al uw taken op één plek bijhouden en prioriteren, zodat je nooit meer iets belangrijks vergeet.

2. CRM-systeem

Een CRM-systeem (Customer Relationship Management) helpt je om al jouw klantgerelateerde activiteiten te beheren en te organiseren. Met apps zoals Salesforce en Zoho kun je eenvoudig contactgegevens bijhouden, communicatie registreren en de interactie met jouw klanten optimaliseren.

3. Financiële apps

Het bijhouden van de financiën is cruciaal voor het succes van jouw bedrijf. Met apps zoals Expensify kun je eenvoudig jouw uitgaven bijhouden, bonnetjes scannen en rapporten genereren, zodat je altijd een duidelijk overzicht heeft van de financiële situatie.

Kom met ons in contact

Veelgestelde vragen over zakelijke apps

1. Wat is het verschil tussen een app en software?

Een app is een specifiek stukje software dat is ontworpen om een bepaalde taak uit te voeren, terwijl software een breder begrip is dat verwijst naar alle programma’s en toepassingen die op een computer of mobiel apparaat kunnen worden uitgevoerd.

2. Hoe kan een CRM-systeem mijn bedrijf helpen?

Een CRM-systeem helpt jouw bedrijf door alle klantgerelateerde informatie op één centrale locatie te bewaren, waardoor het gemakkelijker wordt om klanten te beheren, interacties bij te houden en de algehele klanttevredenheid te verbeteren.

3. Zijn zakelijke apps veilig in gebruik?

Bij Netgemak staat veiligheid voorop. Onze zakelijke apps zijn zorgvuldig ontworpen en getest om aan de hoogste normen van veiligheid en privacy te voldoen. We implementeren strenge beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens te allen tijde veilig zijn.

4. Kan ik mijn zakelijke apps aanpassen aan mijn specifieke behoeften?

Ja, veel van door ons gemaakte zakelijke apps bieden aanpassingsmogelijkheden waarmee je de functionaliteit en het uiterlijk van de app kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden tot aanpassing.

Kom met ons in contact

wat is een applicatie

Meer weten over applicaties

Bij Netgemak streven we naar perfectie in alles wat we doen. Onze apps zijn zorgvuldig ontworpen en getest om aan de hoogste normen van kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid te voldoen. Met onze uitgebreide selectie van apps kun je er zeker van zijn dat je altijd de juiste tools tot je beschikking heeft om het bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Chris Scheffers

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ook dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij gaan graag voor je aan de slag.