× Mailen? Dat kan op info@netgemak.nl.
Op onze contactpagina vind je een formulier en onze overige contactgegevens.
× Wij staan je graag telefonisch te woord.
Bel ons op 074 744 00 33
Menu
Webshop maken in wordpress

Webshop maken in wordpress

Wil je een professionele webshop starten maar weet je niet waar te beginnen? Ontdek hoe je met WordPress eenvoudig een prachtige en functionele webshop kunt maken die aan al jouw wensen voldoet. Bij Netgemak helpen we je graag op weg door middel van onze ervaring en praktische tips.

Ontdek de mogelijkheden

Webshop maken met WordPress

Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte content management systeem (CMS) en biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden voor het bouwen van websites, waaronder webwinkels. Duizenden thema’s en plugins zijn beschikbaar, waarmee je eenvoudig een unieke en professionele webshop kunt creëren die perfect aansluit bij jouw merk en doelstellingen.

Kan je een webwinkel maken met WordPress?

Absoluut! WordPress biedt met de plugin WooCommerce een krachtige oplossing voor het bouwen en beheren van webshops. WooCommerce integreert naadloos met WordPress en biedt een uitgebreide set functies voor productbeheer, winkelwagentjes, betalingen, verzending en meer. Met WooCommerce kun je eenvoudig een professionele webwinkel maken die klaar is voor verkoop.

Webshop maken 

Verschillen met andere systemen

Shopify vs. WordPress: Wat is beter?

Beide platformen hebben hun eigen voordelen en het beste platform voor jou hangt af van jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Shopify is een alles-in-één platform dat wordt geleverd met hosting, beveiliging en ondersteuning, waardoor het ideaal is voor beginners die snel een webwinkel willen starten. WordPress daarentegen biedt meer flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden, waardoor het geschikt is voor gebruikers die op zoek zijn naar volledige controle over hun webshop.

Wat is het verschil tussen WordPress en WooCommerce?

WordPress is het CMS waarmee je jouw website kunt bouwen, terwijl WooCommerce een plugin is, die specifiek is ontworpen voor het toevoegen van webshop functionaliteit aan WordPress websites. Met WooCommerce kun je producten toevoegen, bestellingen beheren, betalingen verwerken en nog veel meer, allemaal vanuit de vertrouwde WordPress omgeving.

Webshop maken 

Wat kost een WooCommerce webshop?

De kosten voor het maken van een WooCommerce webwinkel kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gekozen thema, eventuele premium plugins, webhosting en eventuele extra ontwikkelingskosten. Over het algemeen zijn de kosten voor het opzetten van een basis WooCommerce webshop echter relatief laag in vergelijking met andere e-commerce platforms.

Webshop maken 

WordPress webshop laten maken door Netgemak

Wil je meer weten over het maken van een webshop in WordPress met WooCommerce of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en maatwerk oplossingen.

Derrik Wolthuis

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ook dan kun je onderstaand formulier invullen. Wij gaan graag voor je aan de slag.